Top Ad unit 728 × 90



Hueman Ücretsiz WordPress Blog Teması



Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere Hueman temasını tanıtacağım.

Flat ve Responsive tasarımı sayesinde mobil kullanıcılar bile sitenizde rahatça dolaşabiliyor. Ayrıca temanın gelişmiş Admin Paneli sayesinde temanın görümünü istediğiniz gibi düzenleyebiliyor, siteyle ilgili tüm ayarlarınızı rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Hueman teması özellikle blog, magazin tarzı siteler için ideal bir tema. Temanın kullanımı çok kolaydır. Ayrıca tamamıyla ücretsiz bir temadır. Gönül rahatlığıyla sitenizde kullanabilirsiniz.

Kurulumu

İndirdiğiniz Rar dosyası içindeki tema klasörünü direk olarak FTP'den "wp-content/themes" içine atın ve WordPress panelinden temanızı etkinleştirin.

Ya da WordPress panelinden Temalar bölümüne gelin. Oradan Tema Ekle'ye gelin ve oradan da Tema Yükle kısmına gelin. Ardından indirdiğiniz Rar dosyasını seçerek yükleyin. Sonrasında temanızı aktifleştirin.


İNDİR ÖNİZLEME


Hueman Ücretsiz WordPress Blog Teması Reviewed by Ümit Bilgin on 7.5.16 Rating: 5

2 yorum:

  1. Merhaba, bu temaya adsense reklamları eklemek mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılıyor? Tema hakkında detaylı bir yazı yazarsanız çok memnun olurum.

    YanıtlaSil
  2. The history of an alloyed titanium A.T. with an emphasis on
    As an alloyed aluminum titanium curling iron alloy, titanium meaning the alloy is a samsung watch 3 titanium carbon-based titanium nitride coating alloy, the metal itself is extremely titanium legs resistant to rust.

    YanıtlaSil

Ümit Bilgin Tüm Hakları Saklıdır © 2015
İletişim : Ümit Bilgin

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.